Žalostna zgodba: Zato se je igralec na vrhuncu slave umaknil

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Rick Moranis se po 23 letih vrača!
Oglej si celoten članek

Igralec Rick Moranis je v osemdesetih in v devetdesetih spadal med najbolj priljubljene komike. Znan je po številnih filmskih hitih, kot so Draga, pomanjšal sem otroke, Kremenčkovi in Zastavljalnica groze. Leta 1997 pa se je nenadoma umaknil iz Hollywooda.

Razlog za njegovo odločitev je tragičen. Leta 1991 je namreč umrla njegova žena in mama njegovih dveh otrok, kostumografinja Anne Belsky. Zanjo je bil usoden rak na jetrih. 

Foto: Profimedia rick moranis
Ker je čez noč postal oče samohranilec, je težko usklajeval kariero in otroke, zato se je moral filmski industriji odpovedati. Kdaj pa kdaj je sicer kakšnemu animiranemu junaku posodil svoj glas, večjim projektom pa je obrnil hrbet. "Vzel sem si manjši odmor, ki se je spremenil v daljšega, nato pa sem spoznal, da dela ne pogrešam,“ je povedal pred časom.

Za svoje oboževalce pa ima 66-letnik sedaj dobre novice. Vrača se na filmska platna, in sicer v vlogi Wayna Szalinskega iz filma Draga, pomanjšal sem otroke. Delovni naslov njegovega novega filma je Shrunk. Ricka bomo poleg tega videli tudi v dokumentarnem filmu An Afternoon With SCTV, ki ga za Netflix snema Martin Scorsese.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.