Žalostno: S temi besedami se je Karel III. spomnil na vnuka Archieja

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Na dan kronanja je praznoval 4. rojstni dan.
Oglej si celoten članek

V soboto so bile vse oči uprte v London, kjer je potekal zgodovinski dogodek - kronanje kralja Karla III. Zdelo se je, da vse poteka po načrtih, a ni bilo tako. Kralj je bil zaradi sina in snahe menda precej nejevoljen

Dogodka se je udeležil tudi pobegli princ, ki pa je domov pripotoval sam, njegova žena Meghan Markle pa je ostala doma, saj je njun prvorojenec Archie praznoval 4. rojstni dan. To je tudi razlog, da jo je Harry po kronanju takoj popihal nazaj v ZDA, kar je Karla menda zelo razočaralo, saj ga je povabil na družinsko kosilo.

Tam se je kralj zahvalil vsem, ki so mu polepšali dan, in nazdravil svojim vnukom, Georgeu, Charlotte, Louisu in tudi vnukoma, ki na ta dan nista bila z njim. Archieju je zaželel vse najboljše in dodal: "Kjer koli si že." 

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 16:35 9. Maj 2023.

    Razhajkana družina. Žalostno....pri vsem zlatu so reveži!!!

  • 12:31 9. Maj 2023.

    In to je Čarli najbrž osebno sporočil slovenskim medijem, da ja ne bi česa tako pomembnega zamudili!?

  • 11:00 9. Maj 2023.

    Karel III ali po domače Čarls bo potopil angleško kraljevino.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.