Zamenjal jo je za mlajšo

Foto: Žurnal24 Carla Bruni ni dobila vloge za film, ki se bo dogajal v Parizu. (Foto:EPA)
Carli Bruni se je obetala vloga v novem filmu Woodyja Allena, a se je režiser na koncu odločil za francosko igralko Marion Cotillard.
Oglej si celoten članek

Allenova izbira je za 42-letno Carlo velik poraz, saj jo je za vlogo v filmu, ki ima za zdaj še delovni naslov Woody Allen Summer Project in bo zelo verjetno še ena velika uspešnica slavnega režiserja, zamenjala skoraj desetletje mlajša igralka.

Allen je Brunijevi lansko leto dejal, da je ona njegova edina izbira, a se je sedaj Foto: Žurnal24 ugriznil v jezik. "Gospa Bruni ni ženska, ki bi denar služila z igralstvom. Ona je prva dama in vsak trenutek se lahko zgodi, da bi morala zaradi dolžnosti prekiniti snemanje. Zato bi bilo zelo tvegano izbrati njo,“ je svojo odločitev razložil režiser.

Potrdil je, da bo njeno vlogo prevzela z oskarjem nagrajena Marion Cotillard. Film bodo v Parizu pričeli snemati julija, ob Marion pa bosta zaigrali še Rachel McAdams in Owen Wilson.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.