Zamenjava: Po Schumacherju srce poklonila …

Foto: Profimedia
41-letnica že nekaj mesecev zaljubljena.
Oglej si celoten članek

Bivša žena nekdanjega dirkača formule ena, Ralfa Schumacherja, Cora, je poleti sodelovala v Big Brotherju slavnih, kjer je v pogovoru s sotekmovalko razkrila, kakšnega moškega išče. "Visok 189 centimetrov, temni lasje, dobro grajen – in če je možno tudi potetoviran. Če zna za piko na i še masirati … Moški, ki je "survivor“ in bi me bil zmožen v divjini braniti, bi name naredil vtis,“ je izjavila.

Takšnega korenjaka je Cora očitno že našla. Nemški mediji poročajo, da je njeno srce osvojil 36-letni član motociklistične skupine Hells Angels, ki sliši na ime Lenox. Cora naj bi ga na srečanje skupine že pospremila, saj sta skupaj že nekaj mesecev.

Hells Angels se drži slab sloves, a Corin novi partner ni "nevaren“, pravi lepotičin prijatelj. V skupini naj bi zasedal višji položaj.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.