Žan iz Gostilne spet samski

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Simpatični nekdanji tekmovalec resničnostnega šova Gostilna išče šefa, Žan Tominšek, ni več z dekletom, za katerim je vzdihoval med snemanjem šova.
Oglej si celoten članek

"Pred približno dvema tednoma sva se prijateljsko razšla,“ je za Žurnal24 povedal Žan, ki bo kmalu začel z delom pri kuharskemu mojstru Binetu Volčiču, ki junija odpira bistro. Žan se bo zato preselil v Ljubljano, a poudarja, da selitev ni povezana s koncem njegove zveze. "Ni nekega razloga. Značajsko sva se ujela, a za naju ni bil pravi čas. Še vedno sem zaljubljen vanjo in želim si je nazaj. Ona to tudi ve, saj sva v stikih,“ je razkril Žan in dodal, da sta trenutno le zelo dobra prijatelja. "Nikoli pa ne veš, kaj bo prinesla prihodnost,“ še pravi mladi kuhar.

Več o Žanovih čustvih do temnolaske in o tem, kako jo je spoznal, lahko preberete TUKAJ.

 

Na nagradno igro se prijavite TUKAJ.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.