Žan iz Gostilne z nami delil lepo vest

Foto: POP-TV-2
Foto: POP-TV-2
Žanu Tominšku čestitamo!
Oglej si celoten članek

Mladi kuhar Žan Tominšek, ki bo aprila dopolnil 22 let, je sedaj šef kuhinje, in sicer v gostilni Altroke, ki slovi po mesnih jedeh.

Žan, ki ga je Slovenija spoznala v šovu Gostilna išče šefa, je leta 2016 nekaj časa delal pri Binetu Volčiču, a sta sodelovanje prekinila, ker je bil mladenič po Binetovih besedah "premalo izkušen“, lani pa se je za štiri mesece pridružil znanemu obrazu iz šova MasterChef, Mihu Hauptmanu, v bistroju MihaChef.

"Sedaj sem se vrnil v restavracijo, kjer sem delal, preden sem odšel k Hauptmanu. Njegov bistro sem zapustil, ker sem dobil boljšo ponudbo,“ je za naš portal povedal Žan, ki je nad ekipo kuharjev, ki jo vodi navdušen. Čeprav so nekateri starejši od njega, spoštujejo njegovo avtoriteto in ga ubogajo. "Morajo me ubogati. (smeh) Smo super ekipa, sodelujemo, kot je treba. Res je prijetno.“

Žan z nekdanjimi sotekmovalci iz šova ni več veliko v stikih. "Verjetno imamo vsi dovolj svojega dela in na žalost premalo časa za druženje,“ nam je zaupal mladi kuhar, ki je že nekaj časa samski. "Trenutno se raje posvečam karieri,“ je dodal.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 19:32 14. Februar 2018.

    Kaj te pripravljajo, jajcka in hrenovke?

  • 17:13 14. Februar 2018.

    Smrkavc en,pojma nima o kuhanju.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.