Žan Mahnič objavil poročno fotografijo, to je njegova žena

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
Državni sekretar za nacionalno varnost v kabinetu predsednika vlade Janeza Janše, Žan Mahnič, se je poročil konec junija.
Oglej si celoten članek

26. junij 2021 je dan, ki ga Žan Mahnič, državni sekretar za nacionalno varnost v kabinetu predsednika vlade Janeza Janše, nikoli ne bo pozabil. Na ta dan je namreč večno zvestobo obljubil Katji Palčnik.

Mahnič, ki je bil v prejšnjem sklicu državnega zbora eden najmlajših poslancev v državnem zboru, je sedaj objavil fotografijo s poroke. Ob njej je zapisal: "Prejšnja sobota je bila najin dan. Hvala vsem, ki ste ga preživeli z nama, posebno pričama Tini in Niku, in hvala vsem za čestitke in lepe želje!"

Mahnič se je rodil leta 1990 v Kranju. Aktiven član SDS je po poročanju Nove24TV postal takoj po včlanitvi leta 2008. Leta 2015 je postal predsednik Slovenske demokratske mladine, podmladka SDS.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 16

  • 17:40 17. Julij 2021.

    Bog pomagaj,kaj si te vidla na tem osebku. Z ozirom na moja leta tega osebka ne bi imela niti ob …

  • 07:21 6. Julij 2021.

    Tale Katja ali je prišla iz samostana ALI javne hiše. Druge variante ni za ministranta

  • 06:40 6. Julij 2021.

    Upam, da sta se oba cepila, da ne bodo otroci trpeli !

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.