Žan Mahnič postal očka, spoznajte njegovega sina in ženo!

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
Par se je pretekli teden razveselil otroka.
Oglej si celoten članek

"Dobrodošel med nami, Filip Aleksander! Z ženo Katjo sva se prejšnji teden razveselila rojstva sina. Z mamico se odlično počutita in vas vsi skupaj lepo pozdravljamo. Bog ga živi," je na družbenih omrežjih sporočil poslanec največje opozicijske stranke SDS, Žan Mahnič.

Vesela novica prihaja skoraj tri leta po njuni poroki junija 2021. Žan in Katja, takrat Palčnik, ki je dve leti starejša od njega, sta se spoznala v stranki. Mahničeva žena je iz Žalca, kjer je bila občinska svetnica, leta 2019 pa naj bi se zaposlila v poslanski skupini stranke SDS. Filip je njun prvi otrok. 

Mahnič se je rodil leta 1990 v Kranju. Aktiven član SDS je po poročanju Nove24TV postal takoj po včlanitvi leta 2008. Leta 2015 je postal predsednik Slovenske demokratske mladine, podmladka SDS.

Obišči žurnal24.si

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.