Žana v modricah

Foto: Žurnal24 Žana občasno dobi tudi kakšno modrico, ki pa je ne moti preveč.
Glasbenica Žana Povše je fitnes zamenjala s tajskim boksom, ki ga naravnost obožuje, in zato prejela tudi marsikatero modrico.
Oglej si celoten članek

Pevka Žana, ki je sicer drobna, v sebi skriva borben duh, saj je vadbo v fitnesu zamenjala za tajski boks. "Boks je moj najljubši šport že od nekdaj. Marsikdo misli, da ženske ne maramo boksa in v številnih primerih je najverjetneje tako, vendar pri meni ne," je povedala pevka. Tako pridno redno trenira in se trikrat tedensko poti v telovadnici, kjer trenira na vzdržljivosti, udarcih in ostalem, kar sodi zraven. Pravi, da je boks prava terapija za dušo, sprostitev in tako lahko ob treningih pozabi na vsakodnevne težave. "Treniramo skupaj s fanti in čeprav sem poznano ime, mi prav nič ne prizanašajo s treningi," še dodaja mlada mamica in obenem priznava, da dobi tudi marsikatero modrico, ki pa je ne moti preveč, saj je to sestavni del tega športa. Se pa v ringu še ni pomerila, čeprav jo sotekmovalci nagovarjajo, a kot pravi, ne želi tekmovati.

Sicer pa glasbenica ni pozabila niti na pevsko kariero, saj že pripravlja nove skladbe, ki bodo pomladno obarvane. Kaj kmalu pa bo pomlad opazna tudi v Žaninih omarah, saj se počasi že pripravlja na pomladansko čiščenje omare z oblačili.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.