Zanimajo ga oboževalke, ne oboževalci

Foto: Arhiv Diamantk Aljaž Tajnšek Foto: Arhiv Diamantk Aljaž Tajnšek
Zmaga za model naslovnice Mean's Health 2010, letošnja uvrstitev med prvih pet na tekmovanju za Mistra Slovenije in 5. mesto na novembrskem tekmovanju v Las Vegasu za Model America (fitnes model). Aljaž Tajnšek pa nima samo mišic, temveč tudi ambicije in sanje ...
Oglej si celoten članek

Za seboj imate že kar nekaj uspehov, kateri so se vam najbolj vtisnili v spomin?
Vsak je po svoje pustil lep pečat v mojem spominu in ne bo nikoli pozabljen. Mogoče malo izstopa spomin na tekmo za Model Universe v Miamiju leta 2009, ker je že sama tekma in kraj res nekaj posebnega.

Verjetno je šport velik del vašega življenja. Kje, kdaj in kako se najraje ukvarjate s športom?
Res je, šport je del mojega življenja že od otroštva. Šport je pri meni nekaj, kar me osrečuje, me naredi bolj pozitivnega, mi daje energijo za delo na drugih področjih v življenju, ob športu pozabim na težave, skratka, v njem uživam. Moram reči, da me veseli veliko različnih športov, zato tudi kombiniram različne športe. Največji poudarek pa dajem treningu z utežmi, taekwondoju, kickboxingu in teku.

Jeseni se vračate v Ameriko. Kaj točno boste počeli tam, imate že kakšne ponudbe?
Jeseni se res nameravam vrniti v Ameriko in se preizkusiti, kako mi bo uspevalo v svetu, ki je povezan s športom in modo. Spoznal sem zelo uspešnega človeka, ki mi je odprl vrata v ta svet in sva zdaj tudi stalno v stiku. Delal bi lahko kot fitnes model, komercialni model in igralec. Seveda moram iti tja in poskusiti, kako mi bo uspevalo, ker konkurenca je zelo velika, vse skupaj je videti kot vsakodnevno tekmovanje.

S čim vse se še ukvarjate?
Trenutno končujem študij na Fakulteti za šport, po študiju pa načrtujem še nadaljnje izobraževanje v smeri prehrane. Delam tudi kot osebni fitnes trener.

"Lepota prihaja od znotraj"

Ste mladi, lepi in uspešni. Kako se spopadate z oboževalkami, morda celo oboževalci?
Jaz se nimam za nič več kot kdo drug, samo delam to, kar me resnično veseli, ker želim biti v življenju uspešen moški. Haha, glede oboževalk, to ni težko delo, kar se pa tiče oboževalcev, pa nimam nič proti njim, samo naj bodo čim dlje od mene.

Sodelujete s Katarino Benček in Dorotejo Premužič, je težko imeti tako zapeljivi šefinji?
Lepota je zame zelo relativna stvar, ker ima vsak človek svoje oči in vsak po svoje vidi zunanjo lepoto. Zame lepota prihaja najprej od znotraj. Šefinji sta res zelo simpatični, ampak jaz vedno ločujem delo in zasebno življenje, tako da je delo z njima vse prej kot težko.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.