"Zanjo lahko le še molimo"

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Legendarna nemška igralka Christine Kaufmann leži v komi.
Oglej si celoten članek

Zdravstveno stanje 72-letne nemške igralke Christine Kaufman je kritično. Zdravniki münchenske bolnišnice so zvezdnico dali v umetno komo. "Sem v šoku. Slabo kaže," pravi njena hči Allegra Curtis, polsestra hollywoodske zvezde Jamie Lee Curtis.

Allegra je še povedala, da so zdravniki pri njeni materi odkrili levkemijo, nato pa so diagnosticirali še zastrupitev krvi. Igralkino stanje se je zelo hitro poslabšalo. Še pred nekaj dnevi se je počutila dobro. "Zanjo lahko le še molimo," je še izjavila Curtisova.

Kaufmanova je zaslovela kot otrok, mednarodni uspeh pa je dosegla z vlogo v filmu Town Without Pity, v katerem je igral tudi Kirk Douglas. Leta 1963 se je poročila s Tonyjem Curtisom in mu rodila dve hčerki, Alexandro in Allegro.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.