Zaobljena Coleen pozirala v kopalkah

Foto: JLP Coleen Rooney Foto: JLP Coleen Rooney Foto: JLP Coleen Rooney Foto: JLP Coleen Rooney Foto: JLP Coleen Rooney Foto: JLP Coleen Rooney Foto: JLP Coleen Rooney Foto: JLP Coleen Rooney Foto: JLP Coleen Rooney Foto: JLP Coleen Rooney
Videti je, da žene nogometaša Wayna Rooneyja prav nič ne moti višek kilogramov in celulit na njenem telesu, ki ga je pokazala med snemanjem v kopalkah za blagovno znamko Littlewoods na Floridi.
Oglej si celoten članek

Coleen Rooney je dokaz, da niso vsi modeli pretirano suhi. Žena angleškega nogometaša Wayna Rooneyja je namreč med snemanjem za blagovno znamko Littlewoods, s katero je junija 2010 podpisala pogodbo v vrednosti dva milijona funtov, sproščeno pozirala na Floridi v več modelih kopalk in oblek ter pri tem razkrila svojo zaobljeno postavo, vključno z okroglim trebuščkom.

Vendar pa je to ni prav nič oviralo, da si ne bi vmes privoščila sladke pregrehe – sladoleda.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.