Zaobljuba za ceno življenja

Foto: Žurnal24 V glavnih vlogah blestita Iva Krajnc in Miki Manojlović. (Foto: Zavod Udarnik)
Kino Kino - večeri kakovostnega in umetniškega filma vabi v Kosovelov dom v Sežani. Tokratni film, ki ga bodo predvajali ob 20. uri je Besa.
Oglej si celoten članek

Začetek prve svetovne vojne. Filipa (Nebojša Dugalić), ravnatelja osnovne šole, vpokličejo k vojakom. Ker ga skrbi za mlado in lepo ženo Leo (Iva Krajnc), Slovenko, ki jo je spoznal med študijem v tujini, jo zaupa Azemu (Miki Manojlović), šolskemu hišniku, ki da Filipu "beso" (za Albance zaobljuba za ceno življenja), da bo pazil nanjo. Odnos med albanskim hišnikom in lepo Slovenko Leo pa sčasoma preraste v nepričakovano in prepovedano ljubezen.

Moški in ženska iz popolnoma različnega kulturnega okolja sta med vihro prve svetovne vojne prisiljena sobivati. Kmalu se med njima razvije nenavadna in prepovedana ljubezen.

Za vstopnico boste odšteli 2,5 evra.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.