Zapeljiv oglas za spodnje perilo

Foto: Žurnal24 Victoria's secret Foto: Žurnal24 Victoria's secret Foto: Žurnal24 Victoria's secret Foto: Žurnal24 Victoria's secret Foto: Žurnal24 Victoria's secret Foto: Žurnal24 Victoria's secret Foto: Žurnal24 Victoria's secret

Your browser doesn’t support HTML5 video

Režiser Michael Bay je za modno hišo Victoria's Secret posnel oglasni spot, v katerem ne manjkajo zapeljivi pogledi vrhunskih manekenk.
Oglej si celoten članek

Miranda Kerr, Alessandra Ambrosio, Doutzen Kroes in Marissa Miller so supermodeli in obrazi omenjenega perila, ki jih boste prepoznali v novem oglasnem spotu Victoria's Secret, s katerim želijo spodbuditi prodajo spodnjega perila v prazničnem mesecu. Predvsem bi radi z oglasom vplivali na moške, da bi svojim izbrankam podarili zapeljiv kos perila prav te znamke.

Verjetno pa manekenke niso edine, ki so poleg perila odigrale glavno vlogo v spotu, saj sta glasba in režija Michaela Baya tisto, zaradi česar bo oglas zagotovo uspešen. Pogledate si ga lahko v priloženem videu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.