Zapeljivka

Foto: Žurnal24 Anica je dobro vedela, kaj dela.
Tatjana je že od nekdaj znana kot izzivalka brez primere. Mati narava jo je obdarila s popolnim telesom, prikupnim obrazom, sama pa je dodala še nekaj malenkosti v obliki make upa in stopila na ulico kot ženska ...
Oglej si celoten članek

... ki se ji moški enostavno ne morejo upreti. Nikoli pa ji ni bilo do tega, da bi zapeljevala proste fante, ki so kar v vrsti čakali nanjo. Raje je svoje dolge krempeljce zasadila v poročen hrbet, saj ji je to dajalo nek občutek nadvlade in zmage v boju za tisto, česar si je sama zaželela. Vedela je, da ji bodo moški ugodili v vsaki njeni zahtevi, pa naj je bila ta še tako bizarna oziroma nevarna. Pa ne zanjo, pač pa za moške, ki so tako na kocko postavili svoje družine in zakon. Najraje je vzburjala tipa, za katerega je vedela, da ima močno ljubosumno ženo ali dekle, ter se mu nastavljala ravno takrat, ko bi ju najlažje zalotili. Kljub nevarnosti pa so fantje padali pred njo kot za stavo. Še najmočneje pa je zadnje čase glavo zmešala sveže poročenemu Marku iz Kranja. Videlo se je, da je ves slinast, ko samo zagleda Tatjano in ni bil daleč trenutek njegove kapitulacije.

Ves dan je presedel v baru, kjer je delala, in podlegal njenim čarom. Ko sta ostala sama, ga je bojda zvabila v separe, ki je bil dobro skrit pred ostalim delom lokala, in tam stegovala noge preko njega, ga božala in nagovarjala na marsikaj. Marko je bil dobesedno pečen in bi ji tudi čevlje polizal, ko bi mu ukazala. Njeni joški, ki so zijali izza siromašne majice, so ga popolnoma uročili, nalašč pa je tudi večkrat vstala in se sklonila v svojih prozorno belih in tesnih hačah. Takrat je Marko z lahkoto videl njeni prelepi ritnici, med katerimi se je skrival zares tanek štrikec njenih tangic, ki pa se je zaključil nad pasom samih hlač, saj so ji te močno zlezle navzdol. Čipkasta obroba ga je potisnila ob rob pameti in povsem se je zagledal v prelep trikotniček, ki je povezoval tisto malo kar je imelo nalogo zakrivati njeno nenasitno češpljico. Tudi to je lahko že precej dobro videl, ko se je sklonila povsem do tal, da bi pobrala nek zmečkan račun, čeprav ji tega takrat ni bilo ravno treba. Okoli vratu ga je dušilo, zato si je razpel gumbe, v tistem trenutku pa se je Tatjana obrnila k njemu. "Ohoho, se že slačimo?"

© iStockphoto

 
Bilo mu je nerodno kot že dolgo ne in izgovori mu niso niti malo pomagali. Sedla je povsem blizu njega in se zazrla v njegovo naročje. Nenadoma se je tam znašla tudi njena roka in navdušeno je pozdravila stoječega junaka v njegovih hlačah. Če bi še tako želel, je ne bi mogel odvrniti od tistega, kar je imela v glavi. Bil je mentalno paraliziran in kot uročen samo opazoval, kaj se dogaja. Nekajkrat je pogladila njegovega korenjaka preko hlač, ga nato pošteno zagrabila pod jajci, kot bi želela potehtati, s čim ima opravka, nato pa elegantno vstala. Dejala je, da mora na stranišče in da ne bi imela prav nič proti, ko bi se ji pridružil. Saj ubožec ni več vedel, kaj se mu dogaja in kaj naj stori. Edini preblisk, ki ga je doživel, mu je pravil naj se pobere domov, sicer bodo težave. Kljub temu pa ji je že poprej zaupal številko mobilnega telefona in je zvečer tik po družinski večerji prejel njen SMS. "Čao, lepotec, želim si tvojega korenjaka v ustih ... in še kje."

Seveda ni več zmogel razmišljati s svojimi možgani in se je dobil z njo kar za svojo hišo. Žena je ravno pospravljala po kuhinji in jo je lahko ob prižgani luči zelo dobro videl. Medtem pa si je Tatjana polnila grlo z njegovim korenjakom, ki je bil tik pred tem, da ga raznese na vse strani. Uh, kako si ga je želel zasaditi še v njeno muco pa v ritko, ko bi dala. Pa saj verjetno bi, si je mislil. Takšna pohotnica, kot je Tatjana, verjetno počne prav vse. Hudiča! Žena je nesla ven smeti, kontejner pa je stal povsem ob avtomobilu, kjer mu ga je vlekla brhka natakarica. Kaj naj stori ... Uhhh, ko mu je pa tako lepo ... Joj, joj, joj! Žena je bila že na dvorišču z vrečo smeti v rokah, on pa je imel prvi sunek orgazma že na vrhu svojega tiča, globoko v Tatjaninem grlu.

Ves tisti silni užitek, ki ga je doživljal, in adrenalin, ki se mu je podil po žilah, sta mu zameglila razum. Niti za hip ni trznil z roko, da bi odrinil Tatjano, se skril, pobegnil iz avtomobila, enostavno nič ni storil. Prvi brizg je že poletel v Tatjanina usta, on je zavil z očmi, in ko je naslednjič pogledal skozi šipo, je na njej slonel obraz njegove žene, ki je skušala skozi orošeno steklo ugotoviti čigav avto je na njihovem dvorišču. Njenemu možu je medtem še drugič eksplodiral njegov korenjak in tokrat povsem zapolnil Tatjanino žrelo. Človek ne bi verjel, toda žena očitno v temi ni dobro videla v notranjost avtomobila in za Marka se je vse dobro kočalo. Toda tistega večera je bil prepričan, da česa takšnega ne bo ponovil nikoli več. Pa ga je že naslednji dan poklicala seksi Tatjana in ...

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.