Zaplešite z lasmi

Foto: Arhiv organizatorja
Foto: Arhiv organizatorja
V ljubljanskih Križankah se nocoj ob 20.30 obeta poslastica za ljubitelje muzikalov. V goste namreč prihaja ljubezenski rock muzikal z angleško zasedbo iz Londona z naslovom Hair (Lasje).
Oglej si celoten članek

Claude (Gary Watson) je navdušen nad svojim novim življenjem, občuduje Bergerja (Matt Rawle) in je zaljubljen v študentko Sheilo (Portia Emare). Čaka ga težka odločitev. Naj se upre vpoklicu v vojsko, kot so se njegovi prijatelji, ali prekrši svoja načela in opravi svojo državljansko dolžnost?

Hair (Lasje) je zgodba o skupini mladih Newyorčanov v 60. letih, ki se iščejo v ljubezni in življenju, zavračajo življenjski slog svojih konservativnih staršev in se upirajo vpoklicu v vojsko. Vsak član plemena pove svojo zgodbo, dve pa sta še posebej zanimivi: Bergerjeva, ki vodi pleme, in Claudova, ki se bojuje s svojo vestjo.

Vstopnice so po 39 in 49 evrov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.