Zapleti: Niki Lauda na intenzivnem oddelku

Foto: Epa
Foto: Epa
Legenda Formule 1, Nikki Lauda, je v bolnišnici.
Oglej si celoten članek

69-letniku so na Dunaju presadili pljuča. Operacijo je opravil vodja tamkajšnjega oddelka za torakalno kirurgijo, dr. Konrad Hötzenecker. Kot so sporočili iz bolnišnice, je bila operacija uspešna, več informacij pa javnosti zaradi varovanja zasebnosti pacienta ne bodo razkrili.

ORF pa poroča, da je stanje nekdanjega dirkača zelo resno, dnevnik Österreich pa je pisal, da so Laudo v bolnišnico v Avtsrijo prepeljali po tem, ko je na Ibizi zbolel za poletno gripo. Lauda je najprej ležal na intenzivnem oddelku, nato pa so ga prestavili na normalni. Počutil se je že bolje, v četrtek pa so se pojavili zapleti.

Lauda ima težave s pljuči od leta 1976, ko je imel hudo nesrečo med dirkanjem na Nürburgringu.  Njegov bolid je takrat zagorel. Zaradi te nesreče so morali Laudi že dvakrat presaditi ledvico.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.