Zapravil bogastvo, da zdaj izgleda tako

Foto: Facebook
Joj, kakšna sprememba.
Oglej si celoten članek

Poljak se že od 16. leta redno ukvarja s fitnesom, a šele pred nekaj leti se je odločil za pravo spremembo. Kot poroča britanski portal Mirror naj bi Pawel Ladziak za svoj trenutni videz zapravil 'malo bogastvo'. Odkar se je odločil za spremembo videza je njegovo število sledilcev na Instagramu drastično poskočilo. Zdaj jih ima kar 335 tisoč.

Poljskemu mediju Wirtualna Polska je zaupal, da se je prvič pobarval na sivo, ko je opazil prve sive lase. Pawel je poročen z Magdo, ki pa pravi, da naj bi bila z njegovim videzom starejšega moškega zelo zadovoljna.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 21:34 23. Avgust 2017.

    Ne razumem, zakaj se mu na vrhu hlač nujno morajo videti gate...?

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.