Zapravljivke, tako boste zapravile manj

Foto: www.net-a-porter.com
Foto: www.net-a-porter.com
Če se uvrščate med skupino tistih, ki vedno zapravijo preveč, se naslednjič po nakupih odpravite v visokih petah.
Oglej si celoten članek

Tako boste zapravili manj, kupili pa tisto, kar vas zares prepriča, pravijo ameriški raziskovalci z univerze Brigham Young.

Glavno vlogo pri nakupovanju v visokih petah odigra fizično zavedanje in ravnanje za ohranjanje ravnotežja, to pa hkrati v možganih sproži željo po razumnejšem ravnanju, pravijo raziskovalci.

Konkretno je nakupovanje v visokih petah recept za zmerno in pametno nakupovanje, saj so ženske, ki so sodelovale v raziskavi in ki so v visokih petah tekale po trgovinah, zapravile manj, kupile so izdelke, ki so imeli najboljše razmerje med kvaliteto in ceno, izogibale pa so predragim in poceni izdelkom.

Če ne drugače, boste v visokih petah zapravile manj tiste, ki v petah niste vajene tekati več ur in boste zaradi tega obiskale manj prodajaln.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.