Žara v obliki žoge

Foto: Žurnal24 Ne, ni svetilka, temveč žara.
Pokojnim avstrijskim ljubiteljem nogometa se ni treba posloviti od nogometne žoge. Nenavadni večni počitek jim nudi dunajski pogrebni zavod.
Oglej si celoten članek

Dunajski pogrebni zavod je stopil v korak s časom. Oboževalci nogometa se tako tudi po smrti ne bodo ločili od žoge. Oblikovali so namreč žaro v obliki nogometne žoge.

Prav v času, ko se Avstrija pripravlja na evropsko prvenstvo v nogometu, podjetje Bestattung Wien ponuja več vrst žar, njihovo kolekcijo pa bodo poživele prav črno-bele žoge. Skrbnik pogrebnega zavoda Wittigo Keller je pojasnil, da so se za to odločili zato, ker je celo letošnje leto v znamenju nogometa.

Žare, za katere je treba odšteti 362 evrov, prodajajo že dva tedna, doslej pa na zavodu niso prejeli še nobenega naročila.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.