Zaradi bratov se je trpinčila

Foto: Žurnal24 Janet je imela težko otroštvo. (Foto: Flynet)
Janet Jackson so bratje, vključno z Michaelom, v mladosti tako grdo zmerjali, da je od žalosti z glavo udarjala ob steno.
Oglej si celoten članek

Bratje so jo med drugim klicali konj, krava in prašič. "Počutila sem se tako neprivlačno, da sem z glavo udarjala ob steno. Trpela sem velike bolečine," je izdala pevka in dodala, da še vedno trpi zaradi žaljivk svojih bratov.

A bolečin ji niso zadajali le oni, ampak tudi njen oče, ki ga je morala klicati po imenu. "Rekel mi je: 'Zate sem Joseph. Ti me ne boš klicala oče.' Takšne besede otroka zaznamujejo. Vem, da me ljubi, a ima zelo poseben način izkazovanja te ljubezni."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.