Zaradi Georgea in Charlotte morali spremeniti poročni načrt

Foto: Profimedia
Charlotte in George sta svojemu stricu povzročala sive lase.
Oglej si celoten članek

Otroka princa Williama, 4-letni George in 3-letna Charlotte, sta bila v petek, ko je bila zadnja vaja pred poroko princa Harryja in Meghan Markle tako navihana, da so morali zaradi njiju spremeniti strogi poročni načrt.

Kot je znano, je bila Charlotte ena od Meghaninih družič, George pa paž, a otroka zaradi tega nista bila prav nič razburjena. Potek se jima je zdel celo tako dolgočasen, da sta začela nagajati. Vajo so morali zato večkrat ponoviti. Na koncu so se odločili, da otroci v kapelo ne bodo vstopili posamično, ampak ob svojih mamicah. Verjetnost, da bi George in Charlotte spet razgrajala je bila namreč prevelika ...

Otroci so se v soboto izkazali in Meghan in Harry sta lahko uživala v svoji sanjski poroki.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 22:24 22. Maj 2018.

    He, he... zato, ker sta kraljevska otroka pa res ne rabita biti bolh pridna, kot drugi otroci njunih let.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.