Zaradi hamburgerja v zapor

Foto: Žurnal24 Policist je prepričan, da je bil preslan hamburger kriv za slabost.
V enem od ameriških McDonald'sov se je zgodilo nekaj neverjetnega – uslužbenka je morala v zapor, ker je preveč solila hamburger, ki ga je pojedel policist.
Oglej si celoten članek

Mož postave je prišel v McDonald's in naročil hamburger. Ko ga je pojedel, je zatrdil, da je bil tako slan, da mu je postalo slabo. Kendra Bull, ki je hamburger preveč posolila, je noč preživela v zaporu. Obtožili so jo nepremišljenega vedenja, nato pa jo po plačili globe v višini tisoč dolarjev izpustili. 20-letna Bullova je povedala, da je po nesreči stresla sol po mesu. To je povedala svojemu nadrejenemu ter sodelavki in skupaj so poskusili otresti sol z mesa. Tudi Kendra je med odmorom pojedla en hamburger, narejen iz slanega mesa, a je povedala, da ji ni bilo slabo. A policist Wendell Adams je imel drugačno izkušnjo – ko mu je postalo slabo, se je vrnil v lokal in se pritožil. Na policijski postaji, kjer Adams dela, so povedali, da so vzorec slanega mesa poslali na preiskave v kriminalistični laboratorij.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.