Zaradi H&M gneča v Cityparku

Foto: Saša Despot kenzo Foto: Saša Despot kenzo Foto: Saša Despot kenzo Foto: Saša Despot kenzo Foto: Saša Despot kenzo Foto: Saša Despot h&M Foto: Saša Despot h&M Foto: Saša Despot kenzo Foto: Saša Despot kenzo Foto: Saša Despot kenzo Foto: Saša Despot kenzo
Včeraj so si Kenzovo kolekcijo za H&M lahko ogledali povabljenci, danes pa se je začela uradna prodaja.
Oglej si celoten članek

Foto: H&M raiven, lukas Med prvimi so se med policami posebnega oddelka s kolekcijo Kenzo x H&M v trgovini H&M v ljubljanskem Cityparku sprehodili ambasadorji ekskluzivne kolekcije – tetovatorka Simona Borštnar, pevka in harfistka Raiven ter baletnik Lukas Zuschlag, ki so bili navdušeni nad naborom igrivih kosov, smelih potiskov in živih barv v kolekciji Kenzo x H&M.

Kolekcija Kenzo x H&M je ekskluzivno na voljo samo v prodajalni H&M v ljubljanskem Cityparku, ki je vrata odprla ob 9.uri, že prej pa se je pred poslovalnico nabrala vrsta Kenzove kolekcije željnih modnih navdušencev. Vrsta pa se ne more primerjati z gnečo na Čopovi ulici lanskega novembra, ko je H&M prodajal kolecijo modne hiše Balmain.

Obiskovalci so za nakup imeli le 10 minut časa, nato pa so se morali umakniti novi skupini. V garderobo pa so hkrati lahko nesli le 5 kosov.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 18:10 3. November 2016.

    Samo pogledaš slike pa ti je takoj jasno....

  • 12:00 3. November 2016.

    Kdo so une štiri punce na zadnji sliki ?

  • 11:56 3. November 2016.

    Beeeeeeeeeeeeeee

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.