Zaradi Jana Plestenjaka ni naredil samomora

Foto: Anže Petkovšek
Foto: Anže Petkovšek
Slovenski pevec Jan Plestenjak je počaščen, da ima njegova glasba takšen vpliv na ljudi, ki ga spremljajo. Zaradi besedila njegove balade moški ni naredil samomora.
Oglej si celoten članek

Jan Plestenjak nam je v intervjuju povedal, da se mu zdi, da je to, kar dela on in nekateri ostali zvezdniki, športniki, tudi poslovneži, le ena velika iluzija. "Če bi se odločil za kakšno drugo kariero, bi delal nekaj, kjer bi bil povezan z naravo. Nekaj povsem bazičnega. Seveda to lahko govorim zdaj, ker sem ta bonbon (glasbo, op. a.) že okusil," je povedal 43-letni pevec in dodal: "Kakšno vezo ima to, kar počnem jaz, z realnostjo? Vse to je neka iluzija."

Vprašali smo ga, če se mu svet, v katerem živi, svet glasbe in estrade, zdi zlagan. "Ne, ni zlagan. To je preprosto neka iluzija. Ni tako pomembno, kot si nekateri predstavljajo, da je," pove Plestenjak in doda, da svojega dela nima za "pomembnega v prostoru".

"Čeprav sem včasih presenečen … Do mene prihajajo ljudje in mi rečejo, da jim je moja glasba pomagala v življenju. Nek moški je pristopil do mene in mi povedal, da zaradi Barke iz perja ni naredil samomora. Ne moreš verjeti," zamišljeno zaključi Plestenjak.

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.