Zaradi jokajočega otroka prekinila koncert

Pevka Pink je imela pred nekaj dnevi koncert v Filadelfiji, kjer se je marsikateremu oboževalcu še bolj prikupila.
Oglej si celoten članek

Pink je med izvajanjem ene od pesmi prekinila koncert, saj je opazila, da deklica pod odrom joče. "Je tamle vse v redu? Kaj se dogaja? Zakaj joka, zakaj je razburjena?" je vprašala njena starša. "Ker sta se kregala? Prerekala sta se vpričo otroka?" ju je vprašala 33-letna pevka in deklico potolažila s plišato igračko, ki je med koncertom priletela na oder. "Dragica, hočeš tole žabico? /.../ Prelepa si. /.../ Je zdaj vse v redu?"

Zvezdnica je nato nadaljevala koncert, s tolažbo majhne punčke pa je navdušila vrsto oboževalcev, ki je kar ne morejo prehvaliti.

"Ravno zato obožujem Pink. Je ena od redkih zvezdnic, ki ji je mar za oboževalce in celo potolaži njihovega otroka ... in to kar sredi konecrta. Vse skupaj je izpeljala čudovito, kakšna neverjetna ženska," je eden od komentarjev pod posnetkom koncerta. "Kakšna ženska, tako zelo jo spoštujem. Prekiniti koncert, da bi potolažila otroka ... neverjetno," se je glasil še en.

Posnetek koncerta in še več komentarjev si oglejte zgoraj.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 18:07 25. Marec 2013.

    Ej dej vama dam za pivo pa se pejta kregat v oštarijo, kle vas bomo pa frej

  • 17:17 25. Marec 2013.

    Frajerka!<br /><br />In Therzy, v anglescini beseda "fight" ne pomeni le pretep (punja na oko), ampak pomeni tudi, ko se …

  • 10:35 25. Marec 2013.

    Pa kdo je to prevajal? Nikakor ni rekla, da "sta se prerekala vpričo otroka". Rekla je namreč: "Ker je bil …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.