Zaradi koronavirusa umrl 35-letni zvezdnik

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Ob že tako slabem zdravstvenem stanju je bil virus zanj usoden ...
Oglej si celoten članek

35-letni ameriški raper Fred Godson, ki so ga v New Yorku hospitalizirali pred dvema tednoma, je izgubil bitko s koronavirusom. Že pred okužbo je bolehal za astmo in imel težave z ledvicami, njegovo zdravstveno stanje pa se je po okužbi s koronavirusom drastično poslabšalo. V sredo je zaradi visoke vročine končal na intenzivni negi. 

Pred dvema tednoma je na Instagramu objavil fotografijo, na kateri je priključen na respirator oboževalce prosil naj molijo zanj. Za sabo je pustil soprogo in dva otroka.

Za koronavirusom pa je zbolel tudi slovenski glasbenik in ga uspešno prebolel, manj sreče pa je imel njegov tast. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.