Zaradi korone umrl 45-letni glasbenik Bojan

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Zdravniki mu niso mogli pomagati …
Oglej si celoten članek

Bojan Zlatanović, bobnar Amadeus banda, je v 45.letu starosti umrl za posledicami koronavirusa, poroča srbski Blic. Na družbenih omrežjih se od njega poslavljajo tudi številni glasbeni kolegi. "Brat moj, vem, da se nekoč nekje ponovno srečamo. Počivaj v miru," je zapisal pevec Darko Filipović.

Bojan je deset dni preživel na respiratorju, a mu virusa ni uspelo premagati. Oglasil se je tudi njegov kolega iz Amadeus banda, Aleksandar Stanimirović. "V bolnici so zdravniki dali vse od sebe, da bi preživel. A on bo še naprej živel skozi Amadeus band," je za srbske medije povedal Aleksandar. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 8

  • 09:31 30. November 2020.

    Naj počiva v miru!! Zlatko pripravi se začelo je pobirati glasbenike no ti nisi glasbenik ampak ZGUBA!!

  • 17:51 24. November 2020.

    Ali nas res morate bombandirati z novicami iz Balkana? Dajte nehat, vsak, ki ga to zanima gre lahko na tuje …

  • 14:15 24. November 2020.

    Srbski glasbenik. Tam je identični fašizem in terorizem z diktaturo, kot pri nas, zrcalna slika.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.