"Zaradi lepote me ne jemljejo resno"

Foto: Mediaspeed.net
Foto: Mediaspeed.net
Nekdanja misica Tina Gaber nam je zaupala, da jo lepota ovira pri delu.
Oglej si celoten članek

Potem ko je osvojila naslov miss Hawaiian Tropic je Tina Gaber zaplavala v čisto drugačne vode. Lani je postala lobistka, delo pa ni ravno lahko, nam je zaupala. Težave ji povzroča predvsem njen videz, pravi. "Lepota je bolj minus kot plus. Nihče me sploh ne jemlje resno in si mislijo vse drugo, le tistega ne, kar bi si morali."

Sicer pa je nekdanja misica te mesece zaposlena tudi s pisanjem magistrske naloge, ki jo ima namen končati do oktobra. Vmes pa upa, da bo kljub temu našla tudi čas za kratek pobeg na morje.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 11

  • zic
    21:05 10. Julij 2012.

    In tale horse face misli, da je lepa!?

  • 13:43 10. Julij 2012.

    pravzaprav je ravno žalosten tvoj primer. Da sposobnost nekoga ocenjuješ na podlagi zunanjega videza. Plehko do konca.

  • dd
    10:39 9. Julij 2012.

    Kdo v poslovnih krogih jo bo sploh jemal resno, če je na spletu polno njenih napol golih slik ? Še …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.