Zaradi Nane Sabina odpovedala nastop

Foto: Žurnal24 sabina_mali_despot_180608
Playboyeva zajčica Sabina Mali bi se morala vseliti v hišo Big Brother, a je sodelovanje zadnji hip odpovedala. Razlog je bila Nana Zeneli.
Oglej si celoten članek

Playboyevo dekle Sabina Mali je po pisanju revije Lady že imela zagotovljen nastop v resničnostnem šovu Big Brother slavnih, a si je v zadnjem trenutku premislila. Vzrok za to je bila prav druga tekmovalka v šovu, Nana Zeneli, s katero Sabina ni v najboljših odnosih.

Sabino so producenti povabili v oddajo, na nastop pa je pristala. Kot je povedala, se ji je zdelo zanimivo, da bi se izkusila tudi v vlogi tekmovalke. Ko je prišla v stavbo POP TV-ja podpisat pogodbo, pa si je premislila. Ker je prišla nekaj minut prej, kot je bilo dogovorjeno, je tam videla Nano Zeneli in sklepala, da je tudi ona tam zaradi omenjena šova. Ko je izvedela, da je Nana ena od tekmovalk, je nastop v oddaji odpovedala.

Za komentar smo Sabino večkrat poskušali priklicati, a je žal nismo dobili.

Za pojasnilo smo poklicali na POP TV, kjer so nam povedali, da produkcijskih odločitev ne komentirajo, prav tako ne, koga so vabili v oddajo in koga ne. "Mi ne razkrivamo tega, vi ste izvedeli samo naš končni izdelek, koga smo mi dejansko izbrali," nam je povedala Katja Kovačič.


Kot je znano, je Sabina letos tožila Nano zaradi spornega odlomka v knjigi Prekletstvo v zlati kletki, ki govori o življenju Urške Čepin. Razjezil jo je odlomek o lezbičnem prizoru, kjer se je Sabina prepoznala. Sabina je tožbo izgubila, morala pa bo poravnati vse sodne stroške.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.