Zaradi Nine v skrbeh za oddajo

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Nina Osenar je zaradi bolezni skoraj ostala brez glasu, a svojo vlogo voditeljice oddaje Moj dragi zmore kljub temu izpeljala povsem profesionalno.
Oglej si celoten članek

"Moja draga zmore," je Nina Osenar vsa prehlajena in hripava zatrjevala na snemanju nove sezone oddaj Moj dragi zmore. Voditeljica je dokazala, da je profesionalka v vseh pogledih. Močno gripozna je odvodila eno izmed oddaj, čeprav so morali nekatere kadre posneti večkrat, saj je bila Nina skoraj ob glas, ne pa tudi ob stas. Medtem ko navadni smrtniki bolni delujemo kot mrliči, lahko potrdimo, da je Nina hudo seksi tudi bolehna. Mični voditeljici pa gre pri vsem skupaj najbolj na živce to, da se je za nekaj dni morala odpovedati športu, ki je sicer njen vsakdanji spremljevalec.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 5

  • 12:52 6. Marec 2014.

    ko berete te neumnosti, si preberite še tole, za lažjo predstavo, kaj je pomembno...<br /><br />http://www.delo.si/novice/slovenija/alarm-pri-kosilu-ozigosa-lacne-otroke.html

  • 10:15 6. Marec 2014.

    oddaja ni tolk sapačna samo ta voditelca je pa tko nadležna!

  • 09:57 6. Marec 2014.

    Popolnoma neodgovorno in sebično dejanje. Upam, da ni koga okužila z virusom gripe.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.