Zaradi nje se britanska aristokracija drži za glavo

Foto: Profimedia Victoria Hervey Foto: Profimedia Victoria Hervey Foto: Profimedia Victoria Hervey Foto: Profimedia Victoria Hervey Foto: Profimedia Victoria Hervey Foto: Profimedia Victoria Hervey Foto: Profimedia Victoria Hervey Foto: Profimedia Victoria Hervey Foto: Profimedia Victoria Hervey Foto: Profimedia Victoria Hervey
Victoria Hervey – črna ovca britanske aristokracije.
Oglej si celoten članek

39-letna starleta in manekenka je hčerka šestega bristolskega markiza.

Victoria Hervey s svojim provokativnim in seksi stilom oblačenja na vsaki zabavi poskrbi za zgražanje britanskega plemstva, na katerega pa se svetlolaska požvižga. Svoje divje narave se ne sramuje, saj od nje dobro živi. Njena podoba je krasila že več naslovnic revij za moške, dobila pa je tudi že nekaj televizijskih vlog.

Trenutno je samska, je pa v preteklosti ljubimkala z zelo znanimi moškimi, med drugim tudi z nekdanjim dirkačem Davidom Coulthardom in pevcem skupine Boyzone Shanom Lynchem.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.