Noseča Marika pristala v bolnišnici

Miss Universe 2010, Marika Savšek, ki bo svojega prvorojenca ali prvorojenko povila marca, nam je zaupala vse o svoji nosečnosti, ki jo je celo priklenila na bolniško posteljo.
Oglej si celoten članek

Foto: Facebook Marika Savšek Je bila nosečnost presenečenje?
S fantom sva skupaj že pet let, tako da sva se o tem veliko pogovarjala. Presenečena pa sva bila, da se je takoj prijelo.

Že veste za otrokov spol?
Ne vem, ravno ta teden sem imela pregled, a so mi rekli, da se še ne vidi. Ravno zaradi tega tudi še nisem kupila nobene stvari.

Do nedavnega so vas pestile hude nosečniške težave, kajne?
Slabosti in bruhanje so se začeli takoj po prvem mesecu. Veliko sem preležala, saj imam tudi izjemno nizek pritisk. Običajne nosečniške težave, le da so bile pri meni malo potencirane in so trajale dlje. Vmes sem bila pet dni tudi v bolnišnici, saj sem bila zaradi bruhanja povsem dehidrirana.  Žal mi je, da sem se za zdravniško pomoč odločila tako pozno. Če bi vedela, da mi lahko pomagajo, bi se na urgenci oglasila že veliko prej.Zdaj se počutim povsem drugače.

Imate kakšne posebne nosečniške gurmanske užitke?
S težo se že prej nisem obremenjevala, poleg tega mi tudi zaradi slabosti ni pasalo jesti. Nimam pa nobenih nosečniških gurmanskih želja, kot so kisle kumarice ali kaj podobnega. Nič posebnega.

Že veste, kje in kako si želite roditi?
Če bo mogoče, bom rodila po naravni poti in v Ljubljani, da imam čim bližje.

Ali s fantom Jernejem, s katerim sta skupaj že pet let, razmišljata o poroki?
To naju vprašajo čisto vsi, vendar ne. Glede na svoje počutje o tem sploh ne razmišljam. Poročiti se moraš, ko se optimalno počutiš, imava pa namen.

Se boste po rojstvu otroka še ukvarjali z manekenstvom?
Če bo kakšna res dobra revija, drugače ne, se bom bolj posvetila materinstvu. Sem pa še vedno dejavna v akademski folklorni skupini France Marolt, 30. novembra imam celo še koncert. Zdaj ko se dobro počutim, se mi zdi, da zmorem vse.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 10:56 27. Marec 2014.

    Med dvema novicama o njej , ste pozabili na članek z naslovom "kakojiježeime ODTEKLA VODA "! Novinarka amaterka je izpustila …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.