Zaradi oboževalke prestavil intervju

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Justin Timberlake je prekinil svojo medijsko turnejo in odpovedal radijski intervju zaradi srečanja z bolno oboževalko.
Oglej si celoten članek

Justin Timberlake, ki je na nedeljski podelitvi MTV videonagrad pometel s konkurenco in domov odnesel največ kipcev, je bil že na poti na intervju pri nekem newyorškem radiu, a je vse skupaj odpovedal, ko je v stavbi srečal Tino DiLascio, ki mu je povedala, da je njena 13-letna hčerka njegova oboževalka ter da je pred nekaj meseci prestala resno operacijo možganov. Pevec je Tino vprašal, ali bi lahko spoznal njeno hčerko Giano, ki je bila v tistem trenutku ravno pred stavbo med množico oboževalcev, ki so prišli zaradi Justina.

Mama je stekla po hčerko in uredila srečanje. "Giana in Justin sta se nekaj časa pogovarjala, nato pa sta se še fotografirala skupaj. Justin jo je vprašal, ali je gledala nedeljske nagrade, in Giana mu je navdušena povedala, da je naslednji Michael Jackson," je za TMZ povedala mama Tina in dodala, da je Justin ob tem skromno sklonil glavo in se ji zahvalil za kompliment.

Po srečanju je 32-letni zvezdnik objel pogumno oboževalko in odhitel na intervju, ki ga je njegov menedžment vmes prestavil.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.