Zaradi Oksane beži iz Amerike

Foto: Žurnal24 Mel Gibson se vrača v Avstralijo. (Foto: Flynet/JLP)
Igralec Mel Gibson se je odločil, da zapusti Ameriko in se vrne v Avstralijo, poročajo tuji mediji.
Oglej si celoten članek

Hollywoodski zvezdnik je že prodal svoje nepremičnine v New Yorku, po navedbah nekaterih medijev pa naj bi nameraval prodati tudi hišo v Malibuju, v kateri je fizično obračunal s svojim bivšim dekletom Oksano Grigorjevo.

Zaradi medijskega škandala naj bi se Gibson vnovič zbližal z bivšo soprogo Robyn. Ta naj bi bila pretresena zaradi Oksaninih obtožb in naj bi se postavila na stran bivšega moža, s katerim je v zakonu preživela 28 let. Prav Robyn naj bi Gibsona tudi pregovorila, da proda svoje imetje in se umakne v zasebnost.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.