Zaradi plakata s Severino je ne bo v Velenje

Foto: mediaspeed
Foto: mediaspeed
Lidija Bačić odpovedala nastop v Velenju.
Oglej si celoten članek

26. avgusta bo potekala prireditev Poletna noč na Velenjskem jezeru, na katerem bi morali nastopiti tudi Severina in Lidija Bačić. Slednja je nastop odpovedala, ko je slišala, da so se Severinini menedžerji pritoževali nad plakatom, češ da je videti, kot bi bila Seve Lidijina predskupina. "Jaz sem na dopustu, ko mi menedžer javi, da nekateri kopajo in lobirajo. Tisto, ko starejše kolegice na plakatu za skupen koncert ne dovolijo objave tvoje fotografije … Kaj je z ljudmi? Velenje, vidimo se ob drugi priložnosti, ko ne bo negativne energije,“ je na družabnem omrežju zapisala Lidija.

Oglasil se je Severinin menedžer Tomislav Petrović, ki je povedal, da je bil vesel, ko je izvedel za skupni koncert in zelo presenečen, ko je slišal, da ga je Lidija odpovedala. Poudaril je, da se v promocijo in oglaševanje ni vmešaval.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 7

  • 10:53 11. Avgust 2017.

    Super bomo dal kaksen ansambel namesto nje nprimer mladi avseniki

  • 06:40 11. Avgust 2017.

    sploh ne vem zakaj te balkance še vabimo v Slovenijo ? zato ker tu ni glasbenika ki bi naredil fešto,,,zaspali …

  • 22:05 10. Avgust 2017.

    Upam, da ne bo nobene.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.