Zaradi pohotne žene k policistom

Foto: Žurnal24 Fotografija je simbolična. (Foto: Shutterstock)
Nesrečni mož se je obrnil na može v modrem, potem ko je žena od njega nenehno zahtevala seks.
Oglej si celoten članek

Turku, ki z družino živi v Nemčiji, se je zgodila neprijetna stvar. Njegova pohotna soproga mu ne da miru, zato se je po pomoč obrnil na policijo in jih prosil za zaščito. Povedal jim je, da je žena ves čas pohotna, zahteva seks in mu ponoči ne da miru.

Da ni bila le šala, so policisti ugotovili, potem ko jim je nesrečnež potožil, da že štiri leta spi v dnevni sobi, da bi žena dobila namig in ga pustila na miru. Kdaj pa kdaj pa ne pomaga niti to, saj žena pride v dnevno sobo in od njega zahteva izpolnitev zakonskih obveznosti, je še povedal mož.

Da bi dokončno imel mir, je vložil prošnjo za razvezo. Poročena sta osemnajst let, imata pa dva otroka.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.