Zaradi poroke se hoče zrediti

Foto: FameFlynet
Foto: FameFlynet
Angelina Jolie si je pred poroko z Bradom Pittom zadala prav posebno nalogo. Želi se zrediti, da bo v poročni obleki videti karseda najbolje.
Oglej si celoten članek

Očitno se tudi Angelina sama zaveda, da s suho postavo ni videti najbolje, zato se je odločila, da se  pred poroko zredi za vsaj štiri kilograme. Na pomoč je poklicala slavnega britanskega kuharja  Jamieja Oliverja, ki ji bo pripravljal zdrave in obilne obroke. "Angie si želi bolj polne postave, za poročni dan hoče izgledati popolno. Upa, da ji bo Jaime lahko pri tem pomagal," je izdal igralkin bližnji prijatelj in dodal, da si tudi Brad želi, da bi njegova izbranka dobila nekaj oblin. "Bradu je bila najbolj všeč med snemanjem filma Gospod in gospa Smith. Takrat je imela polnejšo postavo."

Prav zato je tudi Brad kar sam stopil v akcijo. Nadel si je predpasnik in se lotil kuhanja jedi, ki bodo njegovi bodoči ženi pomagale do dodatnih, a zdravih kilogramov. "Angie ne kuha, zato se je tega lotil Brad. Najraje ji pripravlja angleške jedi, pri tem pa mu seveda pomaga Jamie Oliver."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.