Zaradi prepira razbila avto

Foto: FameFlynet
Foto: FameFlynet
Bobbi Kristina Brown gre po stopinjah svoje matere. S fantom Nickom se je tako hudo sprla, da je par med prepirom doživel prometno nesrečo.
Oglej si celoten članek

Hčerka pokojne Whitney Houston Bobbi Kristina je bila vpletena v strašljivo prometno nesrečo. Podrobnosti nesreče so sicer še nejasne, a po poročanju spletnega portala TMZ naj bi črnega Camara vozil Bobbijin fant Nick Gordon, par pa naj bi se tik pred nesrečo močno sprl. Na srečo nihče ni bil poškodovan, paru pa se je z močno razbitim avtom, brez sprednje desne gume, odbijača in s spuščenimi zračnimi blazinami, nekako le uspelo pripeljati domov.

Kmalu po nesreči so sosedi zaradi hrupa, ki je prihajal iz njunega stanovanja, poklicali policijo, ki se je takoj odzvala, vendar jim Bobbi in Nick nista odprla vrat. Nesrečo, v kateri ni bilo vpleteno nobeno drugo vozilo, že preiskujejo.





 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.