Zaradi seksa nazaj k Mayerju

Foto: Žurnal24 Ljubezen do Jennifer Aniston je usahnila.
Zveza Jennifer Aniston in Johna Mayerja je bila večino časa majava, a seks je bil vedno dober. Zaradi slednjega je Jen znova popustila.
Oglej si celoten članek

Po petih mesecih je Jennifer Aniston znova prepričal šarm nekdanjega fanta Johna Mayerja. A vse glasnejše govorice namigujejo, da je ta šarm bolj njegova tehnika. Glavni razlog, da se je Jen vrnila k njemu, je tako po navedbah revije Now prav seks.

Jennifer in John sta se zadnje dneve dobivala v New Yorku, 31-letni pevec pa je na zmenke prihajal zamaskiran, da bi pretental paparace. Sredi avgusta je John priletel v mesto, kjer je Jennifer istočasno snemala svoj novi film. Fotografom je uspel pobegniti, parček pa je preživel skupaj nekaj prijetnih uric. Pevec je prepričan, da je treba njuni zvezi dati še eno priložnost.

Zveza, ki je od nekdaj temeljila na dobrem seksu, se tako nadaljuje. Jen pravi, da še nikoli ni spoznala moškega, ki bi imel nanjo tako velik vpliv kot John, saj je on njen najboljši ljubimec. Vesela je, da sta spet skupaj, je še znano.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.