Zaradi seksa ukradla policijski avto

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Neka Američana sta nedavno možem v modrem ukradla njihovo vozilo, saj sta hotela izpolniti svojo seksualno fantazijo – seks na zadnjih sedežih policijskega avtomobila.
Oglej si celoten članek

Aleksander Prat in Klara Pirson iz Floride sta pred neko policijsko postajo opazila odklenjen policijski avtomobil, zato sta se odločila, da bosta izkoristila priložnost. Vozilo sta ukradla in oddrvela stran. A kmalu ju je dohitela patrulja, Aleksandra in Klaro pa so aretirali.

Možem v modrem sta sicer razložila, da sta njihovo vozilo ukradla zaradi seksualne fantazije ter da bi ga kasneje vrnila, a policisti niso bilo zato nič manj razumevajoči. Parček so obtožili težke kraje in ju poslali pred sodnika.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.