Zaradi seksa z okostnjakom ji grozi zapor

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Neki 37-letni Švedinji grozi dveletna zaporna kazen, ker je imela spolne odnose s človeškim okostjem.
Oglej si celoten članek

Policisti so septembra aretirali neko 37-letno Švedinjo, potem ko so v njenem stanovanju našli več kot sto človeških kosti in fotografije, na katerih poljublja lobanje. Tožilstvo je še sporočilo, da obtoženka na fotografijah spolno občuje s kostmi, med drugim tudi s hrbtenjačo.

Obtožili so jo nekrofilije in nespoštovanja miru pokojnih, zaradi česar ji grozi dveletna zaporna kazen. Ženska je v svoj zagovor povedala, da ni storila nič narobe, ter da je ostanke zbirala, ker jo zanima zgodovina.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 04:45 30. November 2012.

    Katera kost pa je hrbtenjača? :) Novinar/prevajalec očitno prešprical biologijo v OŠ.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.