Zaradi Selene Gomez pobil pol družine

Foto: Fame Flynet
Foto: Fame Flynet
Daniel Green, ki je obseden z zvezdnico Seleno Gomez, je obtožen umora svoje matere, sestre in 7-mesečnega nečaka.
Oglej si celoten članek

Tragedija se je zgodila v Oklahomi, v hiši, ki si jo je 40-letnik delil z družino. Greena so aretirali naslednje jutro. Do osumljenca je policijo vodila krvava sled, pišejo mediji.

40-letnik je bil obseden s pevko in igralko Seleno Gomez, nekdanjim dekletom pevca Justina Bieberja. Njegov Facebook profil je bil pol zvezdničinih fotografij in zapisov, da se želi poročiti z njo ter da jo ljubi bolj kot svojce. "Želim si, da bi bila moja žena in kraljica mojega kraljestva. Hej, ljubim jo bolj kot boga, mamo, očeta, Jezusa, sebe in vas,“ je med drugim pisalo na profilu. Seleno je tudi večkrat označil za svoje dekle.

"Ta oseba ima težave. Frustracije so se nabirale in v nekem trenutku je bil prepričan, da ni drugega izhoda. Nekdo, ki je z nekom obseden, se včasih mora odzvati na točno določen način, saj misli, da je tista oseba zaljubljena vanje ali oni v njo. Oboževani osebi morajo biti blizu, zato hočejo ustaviti vsakogar, ki jim stoji na poti,“ je o tem primeru povedal dr. Steven Sternlof. Tudi policija meni, da ga je njegova obsesija z znano oseba gnala k umorom.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.