Zaradi sinov igralka žurala sama

Foto: FameFlynet
Foto: FameFlynet
Igralka Julie Bowen se je zaradi svojih treh sinov sama udeležila podelitve nagrad SAG.
Oglej si celoten članek

Julie Bowen ima z možem Scottom Phillipsom tri sinove, šestletnega Oliverja in štiriletna dvojčka Gustava in Johna. V zadnjem trenutku pa so razigrani dečki očeta z igračo udarili v oko in je moral odpovedati omenjeno podelitev. Julie je tako tja odšla sama, kar pa je po fotografijah sodeč na zabavi po podelitvi ni prav nič motilo.

"Ubogi moj mož. To je razlog, zakaj ga ni tukaj," je povedala na rdeči preprogi pred podelitvijo, kjer je igralska zasedba komedije Sodobna družina slavila in prejela tri kipce.
 
Kljub polni zaposlenosti pa Julie vztraja, da bo sama vzgajala svoje tri sinove, saj kot pravi, ne potrebuje varuške. "Mislim, da je to zelo pomembno. Prepričala sem moža, da v to verjame – da imava tri otroke in morava vedeti, kako biti z njimi. Poznam družine, ki imajo enega ali tri ali štiri otroke in misel na to, da bodo skupaj sami za konec tedna, je čisti pekel. Ne bom rekla, da ni pekel, vendar se vsaj trudiva," je še zaupala.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.