Zaradi Slovencev telovadila šest ur na dan

Foto: Katka Sušnik
Foto: Katka Sušnik
Severina je izdala, da pred koncertno turnejo telovadi tudi šest ur na dan in da se sama sebi ne zdi presuha. Čeprav to nenehno posluša od drugih.
Oglej si celoten članek

"Z osebnim trenerjem tečem vsak dan, zaradi koncertne turneje v Ljubljani pa sem tri tedne telovadila šest ur na dan. Na tekaški stezi sem tekla celo v plesnih čevljih z visokimi petami," v hrvaški reviji Gloria razkriva Severina, ki 30. maja v Stožicah pripravlja koncertni spektakel.

"Na hrano ne znam paziti, jem zelo pogosto, a redno hodim na masaže. Med nastopom izgubim do tri kilograme, a jih potem dobim nazaj. Vsi mi govorijo, kako zelo suha sem, a nisem. Imam toliko kilogramov, kolikor sem jih imela pri 20 letih," še razlaga pevka, ki je pred kratkim izdala nov album Dobrodošao u klub.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.