Zaradi sramu zapadla v anoreksijo

Foto: Žurnal24 Letos se je poročila s svojo dolgoletno partnerico Ellen DeGeneres. (Foto: Reute
Priznanje, da je lezbijka, je pri igralki Portii de Rossi povzročilo močne občutke sramu, kar jo je vodilo v anoreksijo.
Oglej si celoten članek

Igralka Portia de Rossi, ki se je pred kratkim poročila s svojo dolgoletno partnerico Ellen DeGeneres, je priznala, da je nekoč trpela za anoreksijo. Zvezdnica se je namreč po svojem javnem priznanju, da ljubi ženske, tega sprva sramovala, vse to pa se je odražalo na njenem zdravju.

"Potrebovala sem veliko časa, da sem si težavo priznala. Bala sem se hrane in znala sem cele noči razmišljati samo o njej," je povedala Portia. Dodala je, da je bila zgrožena, ko se je zaljubila v Ellen in ko je morala prvič javno nastopiti z njo. To priznanje je pustilo velike sledi na njenem duševnem stanju in njenih kilogramih.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.