Zaradi te fotografije se je Nataliji zgodila nesreča

Foto: Facebook/Natalija Kolšek
Foto: Facebook/Natalija Kolšek
Nastop v Big Brother klubu bi se za pevko Natalijo Kolšek lahko končal v bolniški postelji.
Oglej si celoten članek

Po koncu Big Brother kluba se je Nataliji Kolšek pripetila nesreča, zaradi katere bi lahko končala tudi v bolnišnici. "Postavila sem se na dobro mesto za fotografiranje. Mož me je fotografiral in potem sem želela stopiti dol. Stopnice so belo-črne in ustvarjajo optično prevaro, kot da je ena stopnica manj. Stopila sem dol in se tako zložila, da sem mislila, da se bom čisto polomila. K sreči sem dobila le modrice," nam je o padcu povedala Natalija. "Na nastope nosim visoke pete. Tokrat sem imela take z odebeljenim podplatom, zaradi česar mi je noga čisto klecnila v gležnju. Imela sem grozno srečo."

Pevka pravi, da razen modric in oteklin na kolenih, posledic nima. Bo pa ob naslednjem obisku studia pazila, da se ji kaj takega ne ponovi.  

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.