Zaradi te izjave je ogrožen Harryjev vizum za bivanje v ZDA

Foto: Prtscr
Foto: Prtscr
Mu bodo ameriške oblasti začele povzročati sive lase?
Oglej si celoten članek

Ga bo iskrenost spravila v težave? Harry si je v zadnjih mesecih z izjavami na račun kraljeve družine nakopal jezo številnih ljubiteljev monarhije, iskreno pa ni spregovoril le o svojih težavah z družino, temveč tudi o svojih napakah. Tako je pred kratkim spet iskreno povedal, da je jemal droge in da so mu marihuana in psihedeliki pomagali pri duševnih težavah. Ta iskranost pa bi ga po besedah ameriškega tožilca Neame Rahmana lahko stala vizuma. "Prošnjo za vizum lahko zavrnejo ali vizum prekličejo, ker je priznal, da je jemal kokain, gobice in druge droge," je še dejal in dodal, da so pred ameriškimi oblastmi vsi enaki in da Harry ne bo izjema.

Bolj optimističen je odvetnik James Leonard, ki je prepričan, da princa izjave o eksperimentiranju s prepovedanimi snovmi ne bodo spravile v težave, saj je jasno, da Harry ni redni uporabnik drog.

 

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 12:29 22. Marec 2023.

    In koga briga en Harry ! Kakšne bedne prispevke piše žurnalizem..!

  • 11:31 22. Marec 2023.

    Bedarija. Če izženejo njega, naj izženejo še pol bejbi-bum generacije, ki je v hipi cajtih zmetala vase na tone droge …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.