Zaradi tega kostuma so mamo vojvodinje Kate pribili na križ

Foto: Profimedia
»Bolno,« pravijo nekateri.
Oglej si celoten članek

Oboževalci princese Diane so jezni na Carole Middleton, mamo vojvodinje Catherine. Kriv je kostum za noč čarovnic, ki so ga prodajali na spletni strani podjetja Middletonovih, Party pieces. 

Foto: Party pieces carole middleton

Gre za kostum »krvave princese«, ki je namenjen otrokom od 4. starosti naprej, stane pa dobrih 12 evrov. Oboževalci pokojne lady Di pravijo, da je oprava »bolna« in da jih spominja na princeso, ki je umrla leta 1997 v prometni nesreči. »To je sprevrženo in napačno,« pravi Simone Simmons, nekdanja prijateljica princese Di, ki upa, da bodo ljudje odslej bojkotirali spletno stran. Podjetje Party pieces je sliko kostuma medtem že umaknilo.

Veliko prahu je pred časom sprožil tudi kostum lovca za otroke in kostum Anne Frank za deklice, ki so ga prodajali na Amazonu. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.