Zaradi tega videa se iz Kim Kardashian spet delajo norca

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Genialno ali bizarno, mnenja se krešejo.
Oglej si celoten članek

Podjetna resničnostna zvezdnica Kim Kardashian je paleti svojih izdelkov dodala še izdelke za dom, kot so lonček za zobne ščetke, posodice za shranjevanje kozmetičnih izdelkov, koš za smeti in škatla za robčke. Ravno slednja pa je na spletu izzvala slave smeha, saj je Kim v videu demonstrirala, kako se jo uporablja.

Nekateri jo hvalijo, da je "odkrila toplo vodo", drugi pa se nasmihajo, ali je bilo res treba demonstrirati nekaj tako banalnega. Oglejte si video in presodite sami. 

V zavihku Bizarno preberite tudi ostale bizarne zgodbe, ki so se zgodile pri nas in po svetu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SKKN BY KIM (@skkn)

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.